Fotoboek met zachte kaft

Mijn naam is Tanja en welkom op mijn blog! Dit is de plek waar je de wereld door mijn ogen ziet. Fotografie is voor mij meer dan het vastleggen van een plaatje. Het is het vastleggen van een herinnering, een gevoel en energie van het moment. Als kind werd ik altijd enorm geraakt door beelden. Ik herinner me nog goed dat ik uren kon kijken naar familie-albums van vakanties en meteen kon terugkeren naar dat moment. Maar ook de foto's van anderen, die me lieten dromen over de ervaringen die ik graag wilde hebben. Mijn wens is dan ook om anderen te inspireren met mijn ervaringen, kennis en info.

Fotoboek met zachte kaft

Fotoboek met zachte kaft

22 oktober 2018
 Categorie├źn:
Fotografie, Blog


Fotoboek met zachte kaft

Wil je graag je foto's vereeuwigen op papier en wil je daarvoor een fotoboek met zachte kaft bestellen bij Fotogoed b.v.? Of twijfel je nog tussen wat voor soort kaft je eigenlijk wilt gaan? Blijf dan nog even hangen, want hieronder ontdek je waarom een fotoboek net zo goed, of in sommige gevallen zelfs beter nog, een zachte kaft kunnen hebben.

Leuk voor de portemonnee

Allereerst is het natuurlijk altijd mooi meegenomen als we op onze aankopen geld kunnen besparen. Een fotoboek met een zachte kaft is dan ook een goedkopere variant dan die met een harde kaft. Hierdoor heb je net zulke mooie foto's in een zelfontworpen fotoboek, maar dan voor de laagste prijs.

Schattige, kleine formaten

Als je een fotoboekje cadeau wilt geven of een kleiner formaat voor jezelf wil bestellen, is eentje met een zachte kaft een goede optie. In de meeste gevallen worden de kleine boekjes standaard met zachte kaft geleverd, maar soms zal je dit apart nog even moeten aanvinken. Wat een schattig cadeautje, zo'n klein fotoboekje!

Makkelijker mee te nemen

Een fotoboek met een harde kaft is lastiger mee te nemen dan wanneer deze van een gladde, zachte kaft voorzien is. Dit is omdat een harde kaft niet meebuigt in je tas. Het materiaal lijkt misschien wel erg sterk, maar als de kaft dan buigt, kun je er op rekenen dat er een vouw in komt te zitten. Dit heb je bij een zachte kaft minder snel, want die buigt een heel stuk mee. Je foto's blijven dan mooi intact, ook als het boek per ongeluk buigt. Dat is nog eens een duurzame aankoop!

Glanzend en gaaf

Buiten wat hierboven allemaal al genoemd werd is het natuurlijk het belangrijkst dat jouw foto's op een zo'n mooi mogelijke manier gepresenteerd worden. Een fotoboek met zachte kaft laat dat niet alleen aan de binnenkant gebeuren, ook de buitenkant ziet er flitsend uit. Het zachte, gladde papier van de kaft maakt namelijk dat het materiaal extra glanzend is en dat komt je foto op de voor en achterkant zeker ten goede. Hier hoef je bij een zachte kaft echter niet per se voor te kiezen. Het is namelijk ook net zo goed mogelijk om de kaft mat te laten maken, zodat het een stuk van zijn glans verliest. Het is dus maar net waar jouw voorkeur ligt.

Of je nu op zoek bent naar een stevig of buigbaar fotoboek, je kunt veilig kiezen voor een fotoboek met zachte kaft.

Over ons
Mijn blog over Fotografie

Mijn naam is Tanja en welkom op mijn blog! Dit is de plek waar je de wereld door mijn ogen ziet. Fotografie is voor mij meer dan het vastleggen van een plaatje. Het is het vastleggen van een herinnering, een gevoel en energie van het moment. Als kind werd ik altijd enorm geraakt door beelden. Ik herinner me nog goed dat ik uren kon kijken naar familie-albums van vakanties en meteen kon terugkeren naar dat moment. Maar ook de foto's van anderen, die me lieten dromen over de ervaringen die ik graag wilde hebben. Mijn wens is dan ook om anderen te inspireren met mijn ervaringen, kennis en info.

Zoeken
Categorie├źn
Archief
Recente artikelen